Octopus CB

Octopus klub - Členské karty pro rok 2010

I v tomto roce si můžete zakoupit členskou kartu Octopus klubu, která Vám přináší samé výhody.

Ahoj potápky,

Ilustrační fotojako v loňském roce, i v letošním, nabízíme možnost zakoupení členské karty Octopus klubu. Stejně jako v loňském roce je cena 100,- Kč za členskou kartu s platností jeden rok.

Jaké výhody vám členství v klubu Octopus přináší?

  1. Při nákupu v prodejně Mirage dostanete po předložení karty slevu 5% na jakékoliv zboží. Na zboží značek Camaro a Scubapro dokonce slevu ve výši 10%
  2. Při rekreaci s firmou All4Dive v chorvatském Pakoštane je po předložení členské karty Octopus klubu možné dostat slevu 5% na ubytování a 10% na potápěčské služby (půjčení výstroje, výlety lodí)
  3. Při nákupu výpočetní techniky a příslušenství, popřípadě služeb, u společnosti UNIPEX CZ  je možná sleva po předložení členské karty Octopus klubu 5%.
  4. Pokud potřebujete ochránit svého 4 a vícekolového miláčka, můžete se s důvěrou obrátit na firmu Autofóie Rolefo, kde poradí s ochranou a změnou barvy, popřípadě dalším vytuněním. A hlavně na své služby poskytne po předložení členské karty Octopus CB klubu 5% slevu. Kontakt: info@rolefo.cz.

Podpora klubu

Pokud by jste rádi podpořili potápěčský klub Octopus CB a rádi by jste držitelům karet poskytli nějakou (i drobnou) výhodu, kontaktujte nás. Zveřejníme informace o poskytované výhodě na tomto místě a samozřejmě budeme pět chválu.

Objednání karty

Objednat kartu je možné na adrese vaclavd@gmail.com nebo telefonem (SMS) na číslo 736 634 156. Karta Vám bude vystavena. Převzít kartu je možné každé pondělí před bazénem (19:45) nebo po domluvě na e-mailu vaclavd(zavináč)gmail.com

Další informace

V zimní sezóně se nepotápí tolik venku. Ale aby Vás první jarní nebo letní ponor nepřistihl nepřipravené, je možné s námi chodit do českobudějovického bazénu, kde si můžete vyzkoušet výstroj, nacvičit nové postupy, oživit postupy standardních činností potápěče. Do bazénu je možné již vždy v pátek od 20:00, sobotu od 8:00 a v pondělí od 20:00. Vstup pro potápěče 70,- Kč. Sraz vždy 15 minut před začátkem.
Další informace najdete na stránce Bazény v sezóně 2009/2010

Instruktor: Karel Exl (exlik(zavináč)seznam.cz)

Technické zajištění: Václav Domin (vaclavd(zavináč)gmail.com)