Octopus CB

Octopus klub - Členské karty pro rok 2013

I v roce 2013 si můžete zakoupit členskou kartu Octopus klubu, která Vám přináší samé výhody.

Ahoj potápky,

Ilustrační fotojako v loňském roce, i v letošním, nabízíme možnost zakoupení členské karty Octopus klubu. Stejně jako v loňském roce je cena 100,- Kč za členskou kartu s platností jeden rok.

Nově se nám podařilo domluvit další slevy a výhody

Co kartou získáte

Zakoupením čleské karty nám umožníš provozovat i nadále webové stránky www.octopus-cb.cz, na kterých přinášíme základní servis v podobě informací o termínech akcí, plánovaných akcích a případných možnostech potápění. Zde se i objevují povídání z konaných akcích, fotografie z nich. Dále se snažíme publikovat základní informace o potápění, jak si vybrat novou výstroj, jak a kde je možné nafoukat, zajít do bazénu a podobně. V neposlední řadě se snažíme upozornit na zajímavé akce konané v jihočeském kraji a mající souvislost s vodou a podvodním světem (výstavy fotografií, přednášky, ...).

Další aktivitou na internetu je provozování stránky Octopus klubu na Facebooku. Pro ty, kteří facebook používají, je to trvalé pojítko s naším klubem a poskytuje další možnost se setkat, když ne pod vodou, aspoň virtuálně.

Jaké výhody vám členství v klubu Octopus přináší?

  1. Při nákupu v prodejně Kuboušek Diving dostanete po předložení karty slevu 10% na jakékoliv zboží, pokud není slevněnonebo v jiné akci. Na zboží značek Camaro a Scubapro potom slevu 20%. Nově je též poskytnuta sleva 10% na servizní služby a plnění lahví. Nově je možné u Kuboušek Diving plnit i Nitrox. 
  2. Při rekreaci s firmou All4Dive v chorvatském Pakoštane je po předložení členské karty Octopus klubu možné dostat slevu 5% na ubytování a 10% na potápěčské služby (půjčení výstroje, výlety lodí)
  3. Při nákupu  služeb a zboží u společnosti UNIPEX CZ  je možná sleva 20% na služby a  5% na zboží, které není zlevněné nebo není poskytováno s akční cenou.
  4. Pokud potřebujete ochránit svého 2, 4 a vícekolového miláčka, můžete se s důvěrou obrátit na firmu Autofóie Rolefo, kde poradí s ochranou a změnou barvy, popřípadě dalším vytuněním. A hlavně na své služby poskytne po předložení členské karty Octopus CB klubu 5% slevu. Kontakt: info@rolefo.cz.
  5. Pro držitele klubových karet nabízí Transvop, s.r.o. slevu 15% z ceny pro překlady z angličtiny nebo němčiny do češtiny nebo slovenštiny a nebo obráceně z češtiny nebo slovenštiny do angličtiny nebo němčiny. Ostatní jazykové kombinace na základě dohody.
  6. SKB Český Krumlov poskytuje slevu ve výši 10% na vybrané sportovní vybavení, pokud není ve slevě nebo jiné obchodní akci. Dále je poskytnuta sleva ve výši 10% na akce "badminton pro veřejnost". Bližší informace na webu SKB Český Krumlov.

Popřípadě další, sledujte tuto stránku

Podpora klubu

Pokud by jste rádi podpořili potápěčský klub Octopus CB a rádi by jste držitelům karet poskytli nějakou (i drobnou) výhodu, kontaktujte nás. Zveřejníme informace o poskytované výhodě na tomto místě a samozřejmě budeme pět chválu.

Objednání karty

Objednat kartu je možné na adrese vaclavd@gmail.com nebo telefonem (SMS) na číslo 736 634 156. Karta Vám bude vystavena. Převzít kartu je možné každé pondělí před bazénem (19:45) nebo po domluvě na e-mailu vaclavd(zavináč)gmail.com

Kartu je možné objednat i vyplněním emailové adresy.

 

 

Instruktor: Karel Exl (exlik(zavináč)seznam.cz)

Technické zajištění: Václav Domin (vaclavd(zavináč)gmail.com)