Octopus CB

Potápění v Egyptě 2010

Pojeďte se smočit do teplé vody Rudého moře

Ulustrační fotoNa letošní rok připravili kamarádi z Kuboušek Diving Center dvě akce v Egyptě

Egypt - Safari 2010

Trasa: Jižní okruh

Termín : 16.-23.05. 2010

Komfort 5-ti hvězdičkového hotelu se 100% pohyblivostí. Jídlo 5-krát denně pomáhá doplňovat energii, kterou z tebe odčerpají nádherné ponory. Velké ryby v kombinaci s nedotknutelnými korály budou pro Vás ideálním relaxačním místem.

Ubytovaní

Kapacita lodì je 24 osob ve 12 prostorných, pohodlných, 5*-vých kajutách. Všechny s vlastní koupelnou a klimatizací. 3 kabiny jsou s manželskou postelí. Plná penze je po dobu celého pobytu, ovoce, nealko nápoje, svačina.
Salon / jídelna: Vybavení v evropském stylu, klimatizace, DVD, HiFi sestava, plasma televizor, satelitní telefon, lednice na nápoje.

Potápění

30 x 12 l hliníkové lahve (s DIN ventilem). Olovo cca 15 kg na osobu. Velký prostorná paluba k přípravě před a po ponoru, 2 ruční sprchy, nádoby na oplachovaní kamer a menších častí výstroje. Na lodi je k dispozici 10 kompletních výstrojí pro ty, kteří upřednostòují pohodlné létání bez velké batožiny. 

EGYPT - DAHAB - BŘEH 2010

Termín : 9. - 16.05.2010

Potápění pro začátečníky a středně pokročilé s možností cvičení Jógy. Místo je vhodné pro začínající potápěče nebo pro ty co dávají přednost klidnějším vodám. Ideální pro dokončení kurzu OWD.

Dahab je menší město na jihovýchodním břehu Sinajského poloostrova, ne příliš daleko od letoviska Sharm el-Sheikh. Jedná se o dřívější beduínskou vesnici. V současné má mìsto samozřejmì větší rozlohu a jinou podobu. Skládá se ze dvou částí, přičemž v první z nich - Assalahu - najdeme i dnes pùvodní beduínskou
komunitu spolu s trempy a dobrodruhy. Jižní část mìsta, tzv. Mashraba je plná moderních hotelových komplexù.
V dnešních dnech je Dahab cílovou stanicí potápěčù z celého světa. Místo je ideální také pro ostatní vodní
sporty . Spolehlivé větry vytváří skvělé podmínky windsurfingu a jachtingu. Unikátním atributem Dahabu jsou
plážové restaurace, které poskytují originální směsici hippie a beduínského zpùsobu stolování. Jsou umístìny
blízko moře a místo klasických židlí se v nich mùžete posadit na pestrobarevné polštářky a jíst u nízkých stolkù.
Jídla jsou zde výborná a cenovì přijatelná. Klasikou jsou ryby či plody moře připravované individuálně, dle přání
zákazníka. Místo je vhodné pro začínající potápěče nebo pro ty co dávají přednost klidnějším vodám. Ideální pro dokonjčení kurzu OWD. Vhodné pro rodiny s dětmi i pro nepotápěče. 

Více info na Kuboušek.eu